GLENZZ 
special transport - support - service

Over GLENZZ:


 


GLENZZ verzorgt (speciaal)transport, ondersteuning en dienstverlening op maat.     

In opdracht van klanten (zowel bedrijven als particulieren) worden onder andere speciaal gebouwde (custom), exclusieve en kostbare motoren vervoerd naar een gewenste locatie binnen Europa. Deze bestemmingen kunnen variëren van vakantie, foto- en filmopnames tot beurzen en shows. Uw kostbare motor wordt met de grootst mogelijke zorg ingeladen, getransporteerd en afgeleverd volgens afspraak. Tijdens het transport wordt er continu via een camera in de laadruimte bekeken of uw lading veilig staat. Zo worden bijvoorbeeld de drie unieke motoren van JustBrands/Vanguard herenkleding door GLENZZ getransporteerd naar het buitenland voor de opnames van nieuwe commercials. 

Wilt u een week of een weekend samen met vrienden ergens in Europa gaan toeren op uw kostbare motor en u wilt niet op de motor naar uw locatie? Dan kan GLENZZ u de mogelijkheid bieden uw motoren op de door uw gewenste locatie af te leveren en weer op te halen na uw vakantie. Zo kunt u bijvoorbeeld comfortabel en snel met het vliegtuig naar uw bestemming reizen. GLENZZ onderscheidt zich ten opzichte van andere transporteurs door de flexibiliteit en door het vermogen om overal te kunnen afleveren. Dit kan zijn in een klein dorpje, ergens bovenop een berg of te midden in een drukke stad bij een hotel. 

Wilt u meer informatie of een offerte op maat opvragen? Neem dan contact op via glenn@glenzz.nl (zie "Contact") en omschrijf wat u wilt laten vervoeren, wat de ophaallocatie en het afleveradres is en wanneer u het weer opgehaald en afgeleverd wilt hebben in Nederland.

 

 


 


 


 


 


 


 

 
E-mailen
Bellen