GLENZZ 
special transport - support - service

SUpport & service


Naast transportwerkzaamheden verleent GLENZZ ook ondersteuning en dienstverlening op maat. 

Door het in bezit hebben van een C1E rijbewijs is het mogelijk om GLENZZ als chauffeur in te zetten om transporten te realiseren met een "lichte" vrachtwagen met aanhanger (gecombineerd maximaal 18,75 meter lang en maximaal 18.750 kg. in totaal). 

Door vele ervaringen als organisator van evenementen, het opbouwen en inrichten van (beurs)stands, logistieke efficiency en praktisch denkvermogen kunt u GLENZZ op vele fronten inschakelen. Zo zorgt GLENZZ bijvoorbeeld tijdens film- en fotoproducties er voor dat alle benodigdheden voor de opnames aanwezig zijn, en dat bijvoorbeeld tijdens een evenement alles gestructureerd verloopt middels een draaiboek waarin alle deelnemende partijen zijn opgenomen.

Zo zijn er de afgelopen vier jaren hengelsportevenementen georganiseerd waarbij instanties zoals Rijkswaterstaat, Gemeente Velsen en NederlandSchoon bij betrokken zijn naast de deelnemers, cameramensen, fotografen, verslaggevers van radio en televisie en andere belanghebbenden. Hier verzorgt GLENZZ in samenwerking met SeoLutions bijvoorbeeld de totale communicatie en organisatie tussen alle partijen voor het evenement. 


Heeft u een (aankomend) project in handen en weet u niet hoe deze te realiseren? Vraag dan naar de mogelijkheden hoe GLENZZ u van dienst kan zijn. 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 
E-mailen
Bellen